• Beste leden en supporters van SSS’18,

  Allereerst wil ik iedereen die op welke manier direct met het Corona-virus te maken heeft, heel veel sterkte toe wensen. In deze tijd worden we er weer aan herinnerd dat voetballen voor ons belangrijk is maar zeker niet het belangrijkste is in ons leven. Laten we hopen dat we aan het einde van deze pandemie elkaar weer in goede gezondheid op ons mooie sportpark kunnen treffen.

  Sinds vanavond 19.00 uur is er weer veel duidelijk geworden voor de komende tijd. De KNVB heeft beslist dat er voor ons allen geen competitie wedstrijden meer gespeeld gaan worden aangaande dit seizoen. Dat betekent dat de competities meteen ten einde zijn. Volgend seizoen zullen de teams in dezelfde klasse gaan spelen waarin ze op dit moment ook actief waren. Er zijn geen kampioenen en geen degradanten. Dat betekent dat ons heren 1 team en vrouwen 1 team volgend jaar ook weer gewoon 1e klasse zullen spelen.

  We gaan als bestuur de komende tijd bekijken hoe we het een en ander gaan regelen met betrekking tot afwikkeling van het huidige seizoen en het weer opstarten van komende seizoen. Ook wij hebben er een paar weken uit gelegen met vergaderen. Er is komende tijd nog van alles te doen. We gaan als bestuur ( natuurlijk wel binnen de wel bekende regels van het RIVM)  kijken wat we kunnen doen om de voor SSS’18 nadelige financiële gevolgen zoveel mogelijk te beperken en onze club gezond het volgende seizoen in te loodsen. Maar ook wij zullen hulp van onze overheid nodig hebben om onze kosten te kunnen opvangen. De KNVB heeft in ieders geval ook al een goed gebaar gemaakt om de KNVB afdrachten te gaan verrekenen.

  Wanneer we weer gebruik kunnen maken van ons sportpark is op dit moment nog allerminst duidelijk. Tot nader order blijft ons sportpark dus gesloten. We houden nauwlettend in de gaten wat er te zijner tijd wel en niet door kan gaan en zullen dit via de social media en onze website communiceren. We houden jullie op de hoogte.

  Blijf gezond en help elkaar waar kan en nodig is.

  Adrie van de Pas