• Beste spelers, speelsters en vrijwilligers, 

  De voorlopige teamindeling van de jeugd voor het seizoen 2020-2021 is nu beschikbaar, zie Info, Jeugd algemeen, Algemeen. Hieronder is een toelichting over de teamindeling opgenomen.

  Per dinsdag 2 juni 2020 wordt er getraind met de huidige trainers volgens de nieuwe voorlopige teamindeling. Bij de JO13, JO15-1 en de JO17 wordt er als één grote groep getraind en later wordt door de betreffende trainers, in overleg met de technische jeugdcommissie, een nadere indeling gemaakt.

  Het aangepaste trainingsschema per dinsdag 2 juni is zojuist op de site geplaatst.

  Het proces

  De afgelopen weken is er door de technische jeugdcommissie en de trainers gewerkt aan een zo goed mogelijk indeling van onze voetballers (jongens en meisjes) over de verschillende jeugdteams binnen onze vereniging. Door de betrokkenheid van alle huidige jeugdtrainers is het voetbaltechnische aspect bij de teamindelingen gewaarborgd.

  Doelstellingen

  Het doel voor onze jeugdafdeling is dat iedere speler of speelster zich voldoende kan ontwikkelen waarbij plezier in het spelletje voetbal voorop staat. We realiseren ons als technische jeugdcommissie dat het niet altijd mogelijk is om aan ieders voorkeuren tegemoet te komen. Een team kan immers maar uit een bepaald aantal spelers bestaan. De voorlopige teamindelingen zal misschien bij een speler of speelster voor een teleurstelling zorgen omdat hij/zij niet in het team terecht is gekomen dat bij zijn/haar verwachting hoort. We hopen er echter op dat tijdens seizoen 2020-2021 weer volop voetbalplezier beleefd wordt.

  Leiders en trainers

  De trainers en leiders zijn momenteel nog niet ingevuld. Hieraan wordt momenteel hard gewerkt. Mocht u als ouder een rol willen vervullen als trainer, leider of contactpersoon bij een jeugdelftal? Toon u interesse dan via jeugdcommissie@sss18.nl en de jeugdcommissie neemt contact met u op.

  We zien deze teamindeling als een voorlopige indeling. Er kunnen zich immers nog spelers of speelsters aanmelden. Ieder aangemeld lid proberen we voordat de competitie begint een plek te geven in één van de teams. Hierdoor is het mogelijk dat we wijzigingen moeten doorvoeren.

  Sportieve groet,

  De technische jeugdcommissie