• Voorlopige teamindelingen Jeugd Seizoen 2019-2020

  De voorlopige indeling van de jeugd is nu beschikbaar.

  Hieronder is een toelichting over de teamindeling voor het seizoen 2019-2020 opgenomen inclusief de teamindelingen van de jeugdteams.

  Het proces

  De afgelopen weken is er door de technische jeugdcommissie en de trainers gewerkt aan een zo goed mogelijk indeling van onze voetballers (jongens en meisjes) over de verschillende jeugdteams binnen onze vereniging. Door de betrokkenheid van alle huidige jeugdtrainers is het voetbaltechnische aspect bij de teamindelingen gewaarborgd.

  Doelstellingen

  Het doel voor onze jeugdafdeling is dat iedere speler of speelster zich voldoende kan ontwikkelen waarbij plezier in het spelletje voetbal voorop staat. We realiseren ons als technische jeugdcommissie dat het niet altijd mogelijk is om aan ieders voorkeuren tegemoet te komen. Een team kan immers maar uit een bepaald aantal spelers bestaan. De voorlopige teamindelingen zal misschien bij een speler of speelster voor een teleurstelling zorgen omdat hij/zij niet in het team terecht is gekomen dat bij zijn/haar verwachting hoort. We hopen er echter op dat tijdens seizoen 2019-2020 weer volop voetbalplezier beleefd wordt.

  Leiders en trainers

  U ziet bij de teams nog geen trainers en leiders staan. Hieraan wordt momenteel hard gewerkt. Mocht u als ouder een rol willen vervullen als trainer of leider bij een jeugdelftal? Toon u interesse dan via jeugdcommissie@sss18.nl en de jeugdcommissie neemt contact met u op.

  We zien deze lijst met teams als een voorlopige indeling. Er kunnen zich immers nog aanmelden. Ieder aangemeld lid proberen we voordat de competitie begint een plek te geven in één van de teams. Hierdoor is het mogelijk dat we wijzigingen moeten doorvoeren.

  Klik of kijk Info, Jeugdalgemeen, Algemeen op voor de voorlopige indeling voor het voetbalseizoen 2019-2020..

  De technische jeugdcommissie