• Het Cuijkse Vianen was in feite gedurende de hele wedstrijd te sterk voor SSS’18. Het spel golfde in de eerste helft weliswaar op en neer, maar het was Vianen dat de betere kansen wist te creëren. In de 23e minuut was het Jeroen Bardoel die de bal in vrije positie over en naast het doel kopte. Enkele minuten later kroop SSS’18 door het oog van de naald toen de bal tegen de paal belandde. Weer later waren de spelers van Vianen er van overtuigd dat een strafschop gegeven had moeten worden, maar de scheidsrechter was het daar niet mee eens. Ook SSS’18 wist zich geen enkele kans te creëren en daardoor was het bij rust nog steeds 0-0.
    In de tweede helft had Bart Deriet plaats moeten maken voor Burak Tastan. Maar voordat hij gevaarlijk kon worden voor SSS’18 kreeg Vianen Vooruit een vrije trap op ongeveer 20 meter voor het doel van Thomas Massop. De bal werd hard strak laag ingeschoten, maar via Koen van Bree verdween de bal in het eigen doel: 1-0. Koen wilde op zijn manier zijn fout weer goed maken,maar ondanks een reële kans, lukte het hem niet om te scoren. SSS’18 kreeg vervolgens een terecht gegeven strafschop vanwege hands binnen de 16 meter en Frits Lucassen wist daar wel raad mee: 1-1.
    Thomas Massop wist vervolgens op schitterende wijze het gevaar van de plotseling voor hem opkomende spits ongedaan te maken en SSS’18 kon opgelucht adem halen. Maar niet voor lang. In de 80e minuut was het invaller Thomas van de Sanden, die de 2-1 wist te scoren. Weer 2 minuten later was het Mart Nuijen, die de verlossende 3-1 op het scoringsbord wist te brengen. SSS’18 was verslagen en de gifbeker moest helemaal leeg want in de laatste minuut van de wedstrijd was het diezelfde Mart Nuijen, die een schitterend doelpunt kon maken: 4-1.
    SSS’18 moet zich weer gaan hervatten en hopelijk kan dat komende zondag tegen Sparta uit Sevenum.