• Beste SSS'ers, 

  Helaas zijn wij als bestuur wederom genoodzaakt om maatregelen te treffen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Als vereniging volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en het protocol verantwoord sporten van NOC NSF. Belangrijkste hierbij is: Blijf thuis bij klachten en laat je testen! Verder enkele zaken op een rij:   

  - Toeschouwers: Er zijn géén toeschouwers welkom bij trainingen en wedstrijden. Het is dus even niet mogelijk om als (groot)ouder naar een training of wedstrijd te gaan kijken. Ouders die rijden bij een uitwedstrijd voor hun kinderen t/m 17 jaar horen officieel bij de teambegeleiding en mogen dus wel de wedstrijd bekijken. 

  - Thee/ranja: Er wordt niet voor thee en/of ranja gezorgd in de rust of na de wedstrijd. Wij vragen eenieder om zelf voor hun eigen drank zorg te dragen. Voor scheidsrechters staat er sportdrank in de koelkast van de bestuurskamer. 

  - Rijden bij wedstrijden: Wij adviseren dringend aan eenieder om een mondkapje te dragen in de auto als er personen uit meerdere huishoudens in één auto plaatsnemen. 

  - Gebruik kleedlokalen/douches: De kleedlokalen en douches mogen 'normaal' worden gebruikt. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-richtlijnen. 

  - Kantine: De kantine blijft tot nader orde gesloten.  

  Wij rekenen op uw steun en begrip.  

  Sportieve groet,

  Bestuur SSS'18