• Beste SSS'ers,

   

  Vanaf dinsdag 2 juni is er weer een nieuw trainingsschema van toepassing. Alle (jeugd)teams trainen volgens het schema door tot en met zondag 21 juni. Daarna vindt het jaarlijkse veldonderhoud plaats. Op initiatief van jeugdtrainers is het toegestaan om in het weekend, bijvoorbeeld voor een training of onderling wedstrijdje, gebruik te maken van het sportpark. 

   

  De redenen voor een nieuwe trainingsschema zijn dat onze jeugd in de nieuwe samenstellingen voor het komende seizoen gaan trainen en onze senioren veelal ook weer beginnen met trainen. Daarnaast mag alle jeugd weer 'normaal' trainen zonder de 1,5 meter afstandsregel. Dit is de reden dat de trainingstijden van onze junioren weer zijn verlengd. 

   

  De getroffen maatregelen blijven van kracht en wij vragen eenieder zich hieraan te houden. Nog steeds mogen alleen trainers/trainsters en spelers/speelsters het sportpark betreden. Anderen, waaronder ouders, mogen het sportpark niet betreden. Wij raden eenieder aan om zelf een eigen bidon mee te nemen naar de trainingen. De kleedkamers en kantine blijven gesloten behoudens voor een noodzakelijk toiletbezoek.

   

  Buiten de georganiseerde activiteiten blijft het sportpark conform de noodverordening gesloten.

   

  Mochten er vragen of opmerkingen zijn vernemen wij die graag. Je kunt een e-mail sturen naar jeugdcommissie@sss18.nl of spreek iemand van het bestuur of jeugdcommissie aan. 

   

  Sportieve groet,

  Bestuur SSS'18