• We gingen naar Vinkel met het idee 2 wedstrijden gewonnen te hebben, een gelijkspel tegen medekoploper Erp en we waren benieuwd wat het vandaag op zou leveren. Maar dat viel tegen!
    Het was vanaf het begin het sterkere fysiek krachtiger EVVC dat de wedstrijd naar zich toe haalde.SSS’18 was nog steeds zonder Wout Janssen, die langzaam maar zeker herstellende is van een lastige blessure, en met een elftal dat de wedstrijd moest zien te maken en daarbij ook nog Bart Deriet ,die ook afwezig was, omdat zijn vader was overleden. Kortom SSS’18 was best nog onder de indruk van deze gebeurtenissen.
    Reeds in de 15e minuut kreeg EVVC wel een gemakkelijk gegeven vrije trap en het was Rob van Dijk, die gemakkelijk raak schoot:1-0 Zeven minuten later besloot de scheidsrechter tot ontsteltenis van iedereen uit Overloon tot een strafschop en het was diezelfde Rob van Dijk, die dat gelukje in een doelpunt wist om te zetten: 2-0. SSS’18 trachtte wel de bakens te verzetten en probeerde goede aanvallen op te zetten, maar dat liep niet zoals het bedoeld was. SSS’18 kreeg geen strafschop toen een EVVC speler de bal met de hand speelde binnen het strafschopgebied. Toch was het wel raak in de 44e minuut. Koen Verlinden werd binnen het strafschopgebied vast gehouden. De scheidsrechter floot, gaf de speler een gele kaart, maar had eigenlijk moeten besluiten tot rood, want het was een doorgebroken speler! Koen Verlinden ging zelf achter de bal staan en zoals wij al vaker gezien hebben wist hij de vrije trap schitterend in het doel te schieten: 2-1
    Alle hoop was gevestigd op de tweede helft. Maar in de 55e minuut gebeurde het onbegrijpelijke. Ken Wijenberg en doelman Thomas Massop stonden tegenover elkaar en Ken raakte de bal tot ontsteltenis van iedereen en de bal verdween in het eigen doel: 3-1. Er werd nog volop gewisseld maar het leverde niet het gewenste resultaat op. Het was duidelijk dat in die belangrijke momenten van de wedstrijd er niemand op stond om de kar weer vlot te trekken. Er is weer veel werk te doen op de trainingsavonden! Zondag spelen we thuis tegen Emplina uit Den Bosch. Hopelijk staan we er dan weer!