• Het was voor de SSS’18 supporters een hartverwarmende middag. Zij kregen vooral schitterend voetbal voorgeschoteld en kon tot een kwartier voor het einde daar volop van genieten. Toen het al 5-1 voor de Overloners was geworden en twee spelers zonder blessures vervangen waren, kon Venhorst dat prima bleef voetballen toch nog de 5-2 op het scoringsbord laten verschijnen!
    SSS’18 begon gehandicapt aan de wedstrijd, want Stan Venhuizen was in de oefenwedstrijd tegen Wittenhorst geblesseerd geraakt aan zijn enkel. Vervelend om van de partij te kunnen zijn. De oefenwedstrijd werd overigens verloren!
    Aan deze competitiewedstrijd tegen Venhorst begon SSS’18 erg geconcentreerd. Reeds in de 10e minuut liet Frank Hendriks een dot van een kans liggen en in de 13e minuut schoot Koen Voesten de bal net over. En nog geen minuut later werd een bal net voorlangs geschoten. Maar in de 15e minuut was het dan toch raak. Koen Voesten wist de zwak spelende keeper Daan Fonken voor schut te zetten door schitterend raak te schieten: 1-0. 10 minuten later speelde Koen Voesten de bal op de vrijstaande Bas Joosten, maar Bas schoot tegen de keeper op!
    Even leek het erop alsof Venhorst het heft in handen wilde nemen en in een korte tijd wisten zij twee kansen over te schieten. In de 30e minuut was het wel raak. Een goed uitgespeelde aanval bracht Thijs van Sleeuwen in een volkomen vrije positie en hij schoot koelbloedig raak: 1-1
    Na dit incident pakte SSS’18 de draad weer op en na een overtreding op Bas Joosten plaatste Frits Lucassen snel de bal naar diezelfde Bas. Bas schoot in de vrije hoek, maar de bal was te zacht gespeeld en met een katachtige reactie wist keeper Daan Fonken erger te voorkomen. Maar in de laatste 5 minuten van de eerste helft wist SSS’18 het verschil in voetballen weer in drie doelpunten om te zetten. En hoe! In de 43e minuut paste Bas Joosten de bal uitstekend op Koen Verlinden die zonder pardon koelbloedig raak schoot:2-1 Nog geen minuut later was de zeer ijverige Koen Verlinden weer erg op het doel gericht en weer wist hij de doelman te verschalken:3-1. Nu konden we gerust gaan pauzeren, maar de derde Koen in het elftal wilde ook meesmullen en hij wist geheel vrijstaand een schitteren doelpunt te maken: 4-1
    De kaarten waren geschut en toen in de eerst minuut van de tweede helft Bas Joosten met een geweldige stift na een prima aanval de 5-1 op het scoringsbord liet verschijnen, vroegen wij ons af of deze wedstrijd misschien zelfs in de dubbele cijfers zou kunnen eindigen. Maar zover kwam het niet. Venhorst bleef met goed verzorgd voetbal spelen, terwijl SSS’18 het goed genoeg voelde om het wat rustiger aan te doen. Wout Janssen liet zich vervangen door Roy Franssen en later in de wedstrijd maakte Bas Joosten plaats voor Bart Beckers. SSS’18 speelde erg freewheelend en Venhorst wilde de stand toch iets aantrekkelijker maken en het was 7 minuten voor tijd opnieuw Thijs van Sleeuwen, die aan die verwachting gehoor kon geven: 5-2. SSS’18 diende er wel voor te waken dat het verschil niet minder werd. Dat hadden ze niet verdiend. Er veranderde niets meer aan de stand. Zondag wordt er uit gespeeld tegen Real Lunet uit Vught. U bent ook weer welkom in Vught.