• SSS’18 liet vanaf het begin van de wedstrijd merken te willen winnen van het Sevenumse Sparta’18. Het voetbalspel van SSS’18 was duidelijk beter dan het gepromoveerde Sparta’18. Het resulteerde, na een paar gemiste mogelijkheden, in de 16e minuut in een schitterende actie van Frits Lucassen. Hij startte op eigen helft, omspeelde tegenstanders, kwam op de helft van Sparta’18, zag dat keeper Yannick Vullings veel te ver voor zijn doel stond en krulde de bal over de keeper in het verlaten doel. Een juweel van een doelpunt: 1-0. SSS’18 bleef aandringen en creëerde verschillende kansen, die echter niet benut werden. Sparta ’18 kon alleen maar proberen de aanvallen te onderbreken ten koste van forse overtredingen. Het leidde er toe dat scheidsrechter Wilbrink in de 32e minuut Jeroen Smits vermanend toesprak. Kaarten werden niet getrokken. SSS’18 schiep zich nog diverse kansen en zelfs de lat wist voor Sparta ’18 erger te voorkomen. De rust brak aan met een 1-0 voorsprong.
    De tweede helft was wat minder en Sparta’18 kon iets gemakkelijker de bal rond spelen zonder echt gevaarlijk te worden. De enige kans die Sparta’18 kreeg werd door Thomas Massop schitterend vallend in de juiste hoek tot corner verwerkt. In het laatste kwartier werden er nog wissels door gevoerd. Frank Hendriks, Roy Franssen en Koen Van Bree maakten plaats voor Bart Deriet, Burak Tastan en Maarten Sluiter en iedereen kreeg nog scoringskansen, maar het lukte hen niet. Wel was Koen Voesten de gelukkige doelpuntenmaker, toen hij in de 72e minuut een prima aanval in twee fasen benutte. De eerste inzet werd nog door de keeper onderschept, maar tegen zijn tweede inzet was ook hij verslagen: 2-0.
    De volgende wedstrijd is uit tegen Venhorst dat afgelopen zondag nog van koploper Erp gewonnen had. Donderdag is er eerst de bekerwedstrijd uit in Uden.