• Op een zeer natte zondagmiddag moest SSS’18 toch voetballen omdat het een kunstgrasveld heeft waar als er sneeuw op ligt niet gevoetbald hoeft te worden! Maar dat was vanmiddag niet het geval. Tegenstander was koploper Helvoirt dat drie punten voorsprong had op SSS’18. Ondanks het slechte weer waren toch veel Overloners naar deze wedstrijd gekomen.
    En in de 8e minuut had het al raak moeten zijn. Koen Voesten stond 1 meter voor het doel van de tegenstander. Hij kreeg de bal op zijn hoofd en hoefde de bal maar in het doel te koppen, maar het lukte hem niet. Hij kopte de bal via de lat over het doel. Enkele minuten later schoot Rico de Laat in goede positie hoog over!
    En later in de 26e minuut was het Thomas Massop, die met zijn voeten schitterend redde. Vlak voor rust kreeg Frits Lucassen een uitstekende kans. Hij schoot hard op doel, maar keeper Remco Civit redde twee keer uitstekend.
    Bij het begin van de tweede helft maakte Frank Hendriks plaats voor Bart Deriet, maar het was toch Helvoirt dat de wedstrijd wilde dicteren. Echt gevaarlijk konden zij niet worden. Met name in de voorste linie gingen veel passes verkeerd! SSS’18 verdedigde uitstekend. In de loop van de tweede helft kwam SSS’18 beter in het spel en dat werd in de 72e minuut nog eens bekrachtigd door een wissel. Teun van Bree maakte plaats voor Bas Joosten en plotseling ging alles bij SSS’18 beter. Eerst schoot Koen Voesten een kans over. Even later kreeg SSS’18 een corner op links. Frits Lucassen plaatste de bal precies op het hoofd van Stan Venhuizen en hij kopte de bal schitterend raak: 1-0.
    SSS’18 stond voor met nog een kwartier spelen en iedereen vroeg zich af of SSS’18 dit vol kon houden. Maar de spelers gaven daar zelf een antwoord op. Bart Deriet werd op links de diepte ingestuurd en hij schoot de bal vanaf links voor. Een verdediger maakte hands en scheidsrechter Stan Verhaag uit Venray wees resoluut naar de stip. Het was de ingevallen Bas Joosten, die schitterend raak schoot: 2-0. De wedstrijd was gelopen en SSS’18 staat door een beter doelsaldo nu op de eerste plaats!
    Zondag vind de laatste wedstrijd voor de winterstop plaats en SSS’18 speelt dan uit tegen DAW uit Schaijk. Ook dan bent u van harte welkom!