• SSS’18 begon de wedstrijd zeer hoopvol en in de 12e minuut schoot Koen van Bree de bal uit een corner net naast. Ook Koen Verlinden had pech na een uitstekende aanval maar ook hij schoot net naast.
    Het duurde tot de 24e minuut voordat Venhorst even belangrijk werd maar ook dat schot ging verrassend naast. Maar enkele minuten later was het toch raak. Een corner van Frank Hendriks, die laag voorgebracht werd, werd onderschept en de tegenaanval werd ingezet, maar door Stan Venhuizen weer onderschept. Hij verspeelde de bal echter aan een tegenstander en de bal kwam in bezit van Rens van Sleeuwen en hij werkte de bal achter Thomas Massop en dat betekende 1-0. 5 minuten voor rust kreeg Venhorst nog een kans, maar ook die mogelijkheid werd niet in een doelpunt omgezet.
    In de tweede helft liet SSS’18 weer zien waar het voor gekomen was: Het wilde winnen. In de 52e minuut gaf Bas Joosten een voorzet vanaf links. De bal kwam precies op het hoofd van Koen Voesten, maar hij kopte net over. In de 56e minuut werd Frank Hendriks vervangen door de meer aanvallende krachten van Rick Alders. Een bal belandde nog op de lat en Koen Verlinden kreeg nog enkele kansen, maar het lukte gewoonweg niet. In de 75e minuut maakte Bas Joosten nog plaats voor Hugo Hebben, maar dat zette ook geen zoden aan de dijk. Vlak voor tijd kreeg Venhorst nog een kans via een schitterende kopbal, maar die ging net over. Ook een aanval die eindigde in een oog in oog met keeper Thomas Massop lukte de Venhorst speler niet. Iedereen had zich al bijna bij een nederlaag neergelegd, maar in de 84e minuut kwam er nog een corner voor SSS’18. Het was juist de ongelukkige speler Stan Venhuizen bij het doelpunt van Venhorst, die schitterend de gelijkmaker wist te scoren:1-1
    Zondag thuis tegen hekkensluiter Irene uit Tegelen, maar wees op je hoede!