• De jeugdcommissie van SSS’18 heeft een drietal trainers voor het komende seizoen 2019-2020 vastgelegd. Daarnaast worden er op dit moment gesprekken gevoerd voor de overige teams. Hopelijk kunnen wij snel meer namen met jullie delen met als doelstelling dat iedere speler en speelsters zich voldoende kan ontwikkelen waarbij plezier in het spelletje voetbal voorop staat. Mocht je geïnteresseerd zijn om hier als trainer, coach, leider of scheidsrechter aan bij te dragen stuur dan een mailtje naar jeugdcommissie@sss18.nl of spreek één van leden van de jeugdcommissie aan.

    Kevin van den Berg wordt trainer/coach van de jongens 019. Kevin is binnen SSS’18 geen onbekende want speelt al een aantal jaren als keeper in de herenselectie. Kevin beschikt over het TC-3 diploma van de KNVB en heeft afgelopen seizoen de jongens 017-1 van Wittenhorst getraind.

    Daan van de Vondervoort en Pim Voesten zijn en blijven respectievelijke ook komend seizoen trainer/coach van de jongens 015 en trainer/coach van de jongens 013. Beide heren hebben recent hun trainer/coach 3 (TC-3) opleiding afgerond. Als jeugdcommissie zijn we zeer content met het feit dat deze ‘eigen jongens’ actief bij ons zijn als trainers en dat zij op een dergelijke wijze in zichzelf willen investeren.  

    Wij wensen Kevin, Daan en Pim heel veel succes en plezier met het trainen en coachen van hun elftallen toe!