• Met 3 invallers moest SSS’18 in Empel bij Emplina de buit binnen zien te halen. Maar hoe slecht ging dat! Aan de zon lag het deze middag niet! Die scheen volop en iedereen had het goede gevoel voor deze overwining. Maar het pakte heel anders uit. Het werd in feite een rommelige wedstrijd mede veroorzaakt door het slechte veld, maar daar had de tegenstander ook last van! Er waren af en toe wel kansen om te scoren maar die waren er voor SSS’18 en ook voor Emplina. Pas in de 34e minuut was het Bart Deriet, die op links zich handig vrijspeelde en oog in oog met de keeper kwam. Hij schoot, maar de bal kwam in het gezicht van de keeper en weg was die kans. Ook Emplina had enkele kleine kansen, maar ook die werden niet benut. Vlak voor rust werd Koen Voesten grof onderuitgehaald en dat leverde zijn tegenstander een gele kaart op.
    Bij het begin van de tweede helft bracht trainer Vermeer Bas Joosten in het veld ten koste van Bart Deriet en hoopte daarmee weer automatismen in het spel te krijgen, maar vooralsnog bleef het een rommelige wedstrijd en herkende je de koploper van deze afdeling niet. In de 54e minuut liet Thomas Massop een bal vallen, maar de tegenstander kon dat niet in een doelrijpe kans omzetten. In de 61e minuut schoot Emplina de bal net over het doel van SSS’18 en iedereen haalde opgelucht adem. In de 65e minuut gebeurde waar iedereen ondertussen bang voor geworden was. Weer een aanval over rechts en de bal werd goed voorgezet en het was Thijs Engelbart die schitterend raak kopte: 1-0
    En dat had SSS’18 nodig. Ken Wijenberg nam plaats voor Cas Rutten en even later werd Hendrik Verstraaten vervangen door Willem Kunen. Langzaam maar zeker kreeg SSS’18 meer vat op het spel. Het was de moeite waard om te zien dat de ploeg bleef geloven in een betere afloop van de wedstrijd. De druk werd alsmaar groter en het doelpunt kon eigenlijk niet uitblijven. Het duurde toch tot in de 93e minuut voordat Koen Voesten de bal achter de doelman kon koppen: 1-1. Het leek wel een overwinning! Zeker toen later bleek dat Helvoirt en ook Erp hun wedstrijd verloren hadden! Wij kunnen nu karnaval gaan vieren en er voor zorgen dat we op 17 maart thuis weer klaar staan om de grote nederlaag bij Vianen Vooruit weer ongedaan te maken. Komt U ook kijken?