• In het pinksterweekende stond voor de teams JO15-1, JO13-1 en JO11-1 het internationale 2-daagse toernooi in Eefde op het programma. Voor het 10e jaar op rij was SSS’18 van de partij en dat heeft Eefde geweten. Met een grote delegatie spelers en begeleiding werd zaterdagochtend al vroeg vertrokken naar het Gelderse Eefde dat elk jaar weer een perfect georganiseerd toernooi neer zet en voor een mooi programma zorgt.

    Op zaterdag waren de poulewedstrijden, die met wisselend succes werden gespeeld. De dag werd afgesloten met een gezellige feestavond voor alle teams, waarna de teams konden overnachten in de tenten die voor deze gelegenheid op het sportpark waren neergezet. Na een voor velen korte nachtrust was op zondag de finaledag, waarin alle teams van SSS’18 wisten door te dringen tot de halve finales. In deze halve finales werd de JO11-1 na het nemen van strafschoppen uitgeschakeld door Concordia Wehl. Ook in de halve finale van de JO15-1 moesten strafschoppen de beslissing brengen. Deze werden door ZVV Apeldoorn net iets beter genomen, waardoor er ook voor de JO15-1 de troostfinale restte. In de troostfinale werd door de JO15 na wederom strafschoppen verloren van het Engelse Copthorn Youth FC. De JO11 verloor met het kleinst mogelijke verschil (1-0) van het Duitse FSV Ochtrup.

    De JO13-1 wist wel door te dringen tot de finale en speelde hierin tegen SV Deurne. In een zenuwslopende wedstrijd werd er een 2-0 overwinning behaald en dus werd het toernooi gewonnen door het team van Pim Voesten.

    Zowel spelers als begeleiding hebben genoten van 2 super mooie toernooidagen en bedanken alle supporters voor hun steun!!!