• SSS’18 boekt winst bij Margriet

    Alhoewel SSS'18 in de 22e minuut al op voorsprong kwam, duurde het tot ver in de tweede helft voordat de overwinning veilig gesteld kon worden. In de 12e minuut kreeg keeper Arne Dekkers een gele kaart omdat hij de doorgebroken Bart Deriet onderuit haalde. De vrije trap werd niet benut. Maar in de 22e minuut was het wel raak. Koen Verlinden reageerde heel alert in een actie met de keeper en schoot op het leegstaande doel: 0-1.
    In de 32e minuut wist Wout Janssen erger te voorkomen en had de paal als hulpmiddel.

    In de tweede helft had Margriet het beste van het spel en SSS\'18 kon alleen maar verdedigen. Toch kreeg SSS'18 ook wel mogelijkheden maar het was invaller Rick van Rodijnen, die in de 60e minuut de gelijkmaker scoorde: 1-1.
    SSS'18 rechtte de rug en ging meer druk uitoefenen op Margriet en dat leidde al snel tot een nieuwe voorsprong. In de 64e minuut was het een geweldige aanval van Willem Kuenen op links. Hij schoot op doel, maar gelukkig was er de ingevallen Thomas Botden, die de bal kon intikken: 1-2. In de 76e minuut was het weer Thomas Botden die een aanval goed kon afronden:1-3. De wedstrijd was gespeeld en het was voor Koen van Bree schitterend dat hij vrij voor de keeper kwam en hem prima verschalkte:1-4