• Als toeschouwer van SSS’18 waren wij voor de wedstrijd er niet gerust op dat SSS’18 deze wedstrijd winnend zou afsluiten.  Immers, Volharding was in de winning mood en had de laatste 3 wedstrijden gewonnen! Maar de wedstrijd was nog geen half uur oud of SSS’18 stond al met 0-2 voor!

    Reeds in de 12e minuut werd Ken Wijenberg op rechts goed aangespeeld. Hij keek en plaatste de bal goed voor waar Koen Voesten klaar stond om die kans doeltreffend af te sluiten: 0-1. En in de 26e minuut was het weer raak. Weer was het Koen Voesten, die ook deze kans goed verzilverde: 0-2. Waar bleef Volharding? Het grote nadeel van Volharding was het slecht omspringen met kansen.  Bij Volharding lukte niets en bij SSS’18 lukte alles en ook wist SSS’18 in die fase meer kansen te creëren.

    In de tweede helft was het Volharding dat alles in het werk stelde om het tij te kunnen keren. Ze konden immers niet opnieuw van SSS’18 verliezen?

    In de 55e minuut was het Tim Brouwer, die een geweldig schot loste op Thomas Massop, maar met behulp van een schitterende reflex tikte Thomas de bal over het doel!  In de 60e minuut was het wel raak. Een vrije trap op links werd direct in de uiterste hoek in het doel geschoten. Niet goed opstellen was daar de oorzaak van. De wedstrijd lag weer helemaal open en Volharding ging op zoek naar de gelijkmaker. Er ontstonden enkele kansen, maar de tegenstoten van Overloon waren ook erg  gevaarlijk, hetgeen de wedstrijd alleen maar ten goede kwam. De gelijkmaker kon vallen, maar SSS’18 kon ook op een 1-3 voorsprong komen. Het was smullen en in de 89e minuut stelde Koen van Bree, na een uitstekende counter  op links, waarbij de bal voorgezet werd, de overwinning veilig!.  In de extra tijd wisselde trainer Ruud Vermeer nog enkele spelers, maar de snelheid bij Volharding was er uit. Het feest kon in de kantine beginnen!!

    Zondag a.s. speelt SSS’18 in Overloon tegen koploper Helvoirt dat deze week thuis verloor van Vianen Vooruit. Een zeer spannende wedstrijd staat ons te wachten. Let op: de wedstrijd begint om 14.00 uur!!