• Op donderdagavond 6 juni vond op sportpark De Raay het voetbaltreffen plaats tussen SSS’18 en Real Lunet uit Vught. De winnaar van deze wedstrijd zou zich op mogen maken voor de finalewedstrijd op 16 juni voor een plaats in de eerste klasse!
  Het werd een spannende wedstrijd waar de twee beste ploegen uit de tweede klasse H onderling uit zouden mogen maken wie in aanmerking zou komen voor promotie naar de eerste klasse! En spannend was het!! We kregen een wedstrijd voorgeschoteld waar je kon smullen van goed voetbal van beide ploegen en SSS’18 dat voetbaltechnisch minder te bieden had, maakte dat als ploeg beter door geweldig te knokken om boven het voetbaltechnische deel van Real Lunet uit te steken en dat lukte!
  Real Lunet had oorspronkelijk het betere van het spel, maar SSS’18 liet toch blijken al veel van dit soort wedstrijden geleerd te hebben en bleef koel. De wedstrijd ging voortdurend gelijk op en naar gelang de eerste helft ten einde liep bleek duidelijk dat de wedstrijd zat te wachten op het eerste doelpunt. Er was nog wel een poging van Koen Voesten, maar zijn kopbal belandde op de lat! De ruststand was 0-0.
  In de 75e minuut was het plotseling raak. Frits Lucassen nam een corner op rechts en de bal kwam bij de totaal vrijstaande Stan Venhuizen terecht en zijn kopbal verdween perfect in het doel van Real Lunet 1-0.
  Real Lunet zette aan voor een goede tegenstoot maar met kunst en vliegwerk verdedigde SSS’18 geweldig en creëerde toch nog doelpuntmogelijkheden door perfect te counteren. SSS’18 hield het hoofd koel en ook de invallers verdedigden uitstekend mee.
  Op zondag 16 juni wordt de laatste wedstrijd gespeeld en de winnaar daarvan mag het komende seizoen meevoetballen in de eerste klasse!! Wij wensen SSS’18 volop succes en ook op omroep Venray en op Land van Cuijk zal deze wedstrijd waarschijnlijk te volgen zijn.

   

   

   

   

   

   

  Bron foto's: Albert Hendriks