• SSS ‘er van het jaar; Emmy Verstraaten

    Het fundament van de vereniging zijn de vrijwilligers en met het toekennen van de SSS’er van het jaar wil de vereniging een vrijwilliger in het zonnetje zetten die zich langdurig of intensief belangeloos heeft ingezet voor de vereniging.

    Het bestuur is blij, onder wat aangepaste omstandigheden,  dit jaar Emmy Verstraaten te onderscheiden als SSS’er van het Jaar 2020. 

    Emmy is als vrijwilligster vooral actief  als jeugdwedstrijdsecretaris; een intensieve klus die ze al ruim 10 jaar uitvoert.  Concreet betekent dat elke week de wedstrijden, velden en lokalen indelen daarnaast nog scheidsrechters regelen en wijzigingen verwerken. Een flinke wekelijks terugkerende klus waar nog eens behoorlijk wat spanning op komt te staan als teams zich (te) laat afmelden, door-de-weeks wedstrijden ingelast moeten worden of scheidsrechters niet beschikbaar zijn. Kortom een intensieve taak, maar wel  o zo belangrijk voor het wel-functioneren voor de vereniging SSS’18 en het jeugdvoetbal in het bijzonder.  Naast het wedstrijdsecretariaat heeft Emmy haar steentje bijgedragen aan nog tal van andere activiteiten, waaronder de organisatie van het Schoolvoetbaltoernooi en Voetbalweekend in Eefde. Emmy heeft nu het stokje overgedragen en blijft op de achtergrond nog beschikbaar ter ondersteuning.

    Al met al met recht een persoon die we als Vereniging eens extra in de schijnwerpers mogen zetten; Gefeliciteerd Emmy.

    Bestuur SSS’18