• Nieuwsbrief mei 2021

  Beste jeugdleden, ouders, trainers en leiders van onze jeugdafdeling,

  Corona houdt onze maatschappij al meer dan een jaar in de greep. Helaas konden we dit seizoen maar weinig wedstrijden spelen, het bleef veelal beperkt tot trainingen en onderlinge partijtjes. Gelukkig hebben we op de zaterdagen nog veel activiteiten en wedstrijden voor de jeugd, zonder publiek, kunnen organiseren. Met volgende week zelfs een bosspel georganiseerd door het voetbalkamp. Dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet om dit mogelijk te maken voor onze jeugdleden!

  Wij hopen dat we in juni kunnen afsluiten met een aantal ( oefen-) wedstrijden, ook met het oog op de voorbereidingen voor het komende seizoen. We gaan er natuurlijk vanuit dat het komende seizoen weer normaal kan verlopen met een gezellige sfeer op het sportpark rondom de wedstrijden en elkaar weer te ontmoeten, elkaar weer spreken met een kop koffie of een hapje in onze kantine.

   De jeugdcommissie is samen met de TC weer volop bezig met het nieuwe seizoen. Dit betreft onder andere de teamindelingen, de nieuwe trainers, leiders en begeleiders. Ieder jaar week een hele klus en alleen met hulp van de vele vrijwilligers ( lees ouders ) is het mogelijk om alles weer goed te organiseren.

  Wat is belangrijk om te weten voor jullie als ouders:

  1. Jullie kinderen mogen binnenkort weer een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de trainingen en wel op maandag 17 mei en / of woensdag 26 mei. Nieuwe leden zijn altijd welkom en buiten sporten in teamverband blijft een mooie hobby voor de kinderen.
  2. Wij gaan ervan uit dat de meeste kinderen gewoon doorgaan het komende seizoen. Mocht jullie kind helaas niet doorgaan met voetballen voor het komende seizoen, graag officieel afmelden vóór 1 juni 2021 via onderstaande e-mailadressen. Email: ledenadministratie@sss18.nl; met kopie naar jeugdcommissie@sss18.nl
  1. Wij verwachten dat de nieuwe (voorlopige) indelingen medio juni 2021 op de website worden geplaatst.
  2. In juni wordt er een “alternatief” voetbalkamp met overnachting georganiseerd op onze eigen SSS’18 locatie, mits de Corona regels dit dan toelaten. Later deze maand meer over de definitieve datum en opzet.

  Wat is er verder nog aan nieuws te melden:

  Op de digitale algemene ledenvergadering heeft het hoofdbestuur gemeld dat we de vereniging met overheidssteun financieel gezond houden en dat we geen contributieverhoging nodig hebben om de begroting voor het komende seizoen rond te krijgen. Dit hebben we veelal te danken aan de sponsoren die bijna allemaal nog de vereniging blijven steunen ondanks ook moeilijke tijden voor sommige sectoren.

  Hendrik Verstraaten is toegetreden tot de technische jeugdcommissie.

   Daan van de Vondervoort (huidig JO15) is de nieuwe trainer/coach voor de JO19 en Pim Voesten (huidig JO13) is de nieuwe trainer/coach voor de JO17. De technische jeugdcommissie is blij dat deze “eigen jongens” door middel van opleiding (beide zijn in bezit van UEFA C) en opgedane ervaring in de afgelopen jaren deze stap nu kunnen zetten en wensen hun beide veel succes en plezier toe bij deze nieuwe uitdaging. 

   Vrijwilligers

  Een voetbalvereniging is afhankelijk van veel vrijwilligers, trainers, leiders, vaak ouders van de jeugdleden. We kunnen niet vaak genoeg de waardering uitspreken voor al deze uren vooral voor onze kinderen.

  Wil je een steentje bijdragen? Meld je dan aan bij de jeugdcommissie! Met meer mensen kunnen we de taken verdelen en activiteiten nog beter organiseren. We hebben voor jullie de keuze uit onderstaande functies maar een open sollicitatie mag ook altijd😊

  -          Jeugdtrainer, jeugdleider en/of contactpersoon bij een jeugdteam.

  -          Voetbaltechnische coördinatoren om onze trainers nóg beter te maken.

  -          Scheidsrechters die onze jeugdwedstrijden in goede banen te leiden.

  -          Organisatorisch talent voor het maken en communiceren van de rij- en wasschema’s.

  -          Organisatorisch talent voor het mee organiseren van de winteractiviteiten.

  -          Een beheerder of beheerster voor de kleding van onze jeugdteams en begeleiding.  

  Laten we hopen dat komend seizoen weer een normaal voetbalseizoen wordt met veel voetbalplezier voor jullie kinderen. Nog even volhouden allemaal en hopelijk voor iedereen een fijne voorjaarsvakantie.

   Toine Verstraaten, jeugdvoorzitter SSS’18 – VV Holthees - Smakt