• Pim Voesten nieuwe voorzitter Supportersvereniging S.S.S.’18
  Huub Stevens als gastspreker naar SSS'18
   
  Pim Voesten is de nieuwe voorzitter van de Supportersvereniging. Hij volgt hiermee Martin Derks op, die sinds de oprichting van de Supportersvereniging in 2008 deze functie bekleedde. Roy Franssen neemt het penningmeesterschap over van Patrick Borghs. Ook Patrick heeft deze functie vanaf de oprichting vervuld. Martin verlaat het bestuur, Patrick blijft bestuurslid. Het voltallige bestuur bestaat nu uit Pim Voesten (voorzitter), Roy Franssen (penningmeester), Patrick Borghs, Paul van Kempen, Paul Nijdam en Niels Vloet.
   
  Het bestuur van de supportersvereniging is erin geslaagd om op 19 januari 2018 HUUB STEVENS als gastspreker naar S.S.S.’18 te halen. Huub heeft een zeer gerenommeerde naam in de voetbalwereld opgebouwd als speler, trainer en adviseur bij onder meer PSV en Schalke'04. Met Schalke'04 heeft Huub Stevens in het seizoen 1996/1997 de Uefa Cup gewonnen en bovendien werd hij door de fans verkozen tot "Trainer des Jahrhunderts".  De avond met Huub zal om klokslag 20.30 starten en vóór aanvang zal de supportersvereniging haar plannen voor de rest van het seizoen presenteren vanaf 19.30.  Deze avond is alleen toegankelijk voor leden van de supportersvereniging en officiële sponsoren van SSS'18. Uiteraard is het mogelijk om tijdens deze avond lid te worden van de supportersvereniging. Wij willen de supportersvereniging nieuw leven in blazen. 

  Tevens bezoeken wij binnenkort Borussia Mönchengladbach tegen Redbull Leipzig (dit is een topper in de Bundesliga van de nummer 2 tegen de nummer 4). Deze wedstrijd zal op zaterdag 3 februari 2018 gespeeld worden in Gladbach om 18.30 uur. Opgeven is mogelijk tot en met 10 december 2018 en de supportersvereniging zal aansluitend een aanvraag doen voor de kaarten. De kosten van een ticket bedragen circa 35 euro per persoon en bij voldoende aanmeldingen zal de supportersvereniging busvervoer regelen naar Gladbach. Dus wees erbij op tijd en geef je op via sss.18@live.nl.
   
  Supportersvereniging S.S.S.’18