• Wanneer je in de eerste 15 minuten 4 dotten van kansen niet kunt verzilveren, dan roep je het ongenoegen over je af. En dat gebeurde vanmiddag. In de 5e,12e,14e en 23e minuut waren het Bas Joosten en Koen Verlinden, die alles tegen hadden zitten en daardoor hun kansen verloren zagen gaan. Bas schoot tegen de keeper op, passeerde hem even later en schoot vervolgens tegen de paal.
    Vervolgens brak Koen Verlinden op links door en met een schitterende omhaal schoot hij prima op goal, maar dit keer lag de lat in de weg en in de 23e minuut brak Koen Wijenberg op rechts door, zette goed voor en Koen Verlinden schoot tegen de keeper op. En even later weer een schitterende kans. Er ontstond een scrimmage en het was onbegrijpelijk voor de toeschouwer dat deze bal niet in doel verdween! In de 28e minuut werd Bas Bressers met geel geconfronteerd na een forse overtreding op Bas Joosten. En dan gebeurt het toch. Nadat Thomas Massop een doelpoging prima om zeep hielp was het in de 37e minuut toch raak. Een voorzet ging uiteindelijk over iedereen heen en vervolgens stond daar Ramon Verbiesen, die koelbloedig raak kon scoren: 0-1. Even later kreeg Willem Kuenen nog geel.
    Na de rust probeerde SSS’18 de ingeslagen weg voort te zetten en in de 50e minuut was het Koen Voesten, die uit een corner de bal????.juist??..op de lat kopte. Het zat ook niet mee en in de 59e minuut was het weer raak, want Margriet ging erin geloven dat er in Overloon punten te halen waren. Het was Kay van den Haterd die na een goede aanval de 0-2 wist te scoren.
    In de 73e minuut greep trainer Ruud Vermeer in en wisselde 2 spelers. Renell Luijdens en Thomas Botden werden vervangen door Frank Hendriks en Teun van Bree. SSS’18 bleef in zichzelf geloven en zette telkens opnieuw een aanval in om tot een beter resultaat te komen. Ondertussen was Arne Dekkers na het slaan van Bas Joosten met rood het veld uitgestuurd. Later moest Bas Joosten vervangen worden door Rick Alders maar SSS’18 kwam niet verder dan de 85e minuut toen Koen Verlinden een bal in het Margrietse doel kon lopen: 1-2. Er werd door scheidsrechter Straatman nog 5 minuten extra toegevoegd, maar ondanks alles op alles te zetten werd de gelijkmaker niet meer gescoord. Zondag is bestemd voor bekervoetbal, maar SSS’18 is daarvoor vrij geloot. Op 19 november wordt in Nistelrode Prinses Irene bestreden.