• Als tweede presenteren wij jullie onze kandidaat-penningmeester. Hij stelt zich graag zelf aan jullie voor! 

  Even voorstellen…

  Mijn naam is Maurice Lemmens, 34 jaar oud. Samen met mijn broer Robert Lemmens en mijn twee halfbroers Wim en Hans Lemmens, ben ik opgegroeid aan de Venrayseweg in Overloon. Rond mijn 20e levensjaar in 2007, verhuisden mijn ouders naar Venray. Ik studeerde destijds in Breda maar kwam nog elk weekend naar huis om m’n vrienden in Overloon te bezoeken. De dorpse gezelligheid kon ik niet achter me laten. Na mijn studie en een kortstondige huurperiode aan de Ringoven, woon ik inmiddels sinds 2016 samen met mijn partner Melanie en mijn 2,5 jaar oude zoon Cas in de nieuwbouwwijk D’n hof in Overloon. In januari 2022 krijgt Cas er een broertje bij. 

  Jarenlang heb ik (net zoals mijn broer Robert) opgetreden als toetsenist met verschillende bands door heel Nederland. Sinds enkele jaren beperken mijn muzikale bezigheden zich tot het spelen van kinderliedjes, samen met Cas achter de piano. Ook leuk! 

  SSS’18

  Het niet meer elk weekend tot laat optreden in een dampende feesttent, gaf me de energie om het voetballen actiever op te pakken. In de jeugdelftallen beleefde ik (helaas) nog weinig plezier aan het voetbal. Het voelde toen steeds meer als een verplichting en ik had simpelweg andere interesses. Sinds circa 2010 ben ik weer actief lid van voetbalvereniging SSS’18 en maak ik deel uit van het 4e elftal (voorheen 5e elftal). Inmiddels een aantal blessures en een nieuwe kruisband verder, piept en kraakt het aan alle kanten. Mijn teamgenoten noemen mij ook wel “man van glas”. “Was ik maar nooit gestopt” denk ik dan. Maar, ik hou wel van een grapje en zelfspot. Als het gaat, probeer ik op donderdagavond en zondagochtend nog een potje mee te voetballen. Heerlijk! 

  VIND Makelaardij & Financieel Advies

  De meeste zullen mij wellicht herkennen als een “bekend gezicht” uit Overloon. Of het broertje van die muzikant. Samen met mijn goede jeugdvriend en compagnon Dick Arts, werk ik bij VIND dagelijks aan de makelaardij en het financieel advies. Het is leuk om mensen te helpen hun woonwensen waar te maken en ze op financieel gebied te begeleiden met o.a. de hypotheek en de verzekeringen. Sinds dit jaar zijn we ook trotse sponsor van SSS’18. 

  Het penningmeesterschap

  Enerzijds vind ik het als ondernemer en inwoner van Overloon belangrijk om iets te doen voor de gemeenschap en het verenigingsleven. Ik draag Overloon en SSS’18 een warm hart toe. Een goed en gezond verenigingsleven is belangrijk voor de leefbaarheid en voor de toekomst van ons mooie dorp. Anderzijds wil ik iedereen en met name de jeugd aanmoedigen om (ook als je er – net zoals ik vroeger – even geen zin in hebt) toch te blijven voetballen en sporten. Zeker in deze tijd waarin we verknocht zijn aan onze laptops, smartphones, tablets en het grootste deel van de dag zittend doorbrengen met te weinig beweging, is dat ontzettend belangrijk! 

  De afgelopen jaren heeft SSS’18 zich ontwikkeld tot een voetbalclub waar we als dorp met zijn allen écht trots op mogen zijn. Ik kijk er naar uit om samen deze ontwikkeling de komende jaren voort te zetten!💛🖤