• Jeugdvoetbalkamp SSS’18

  Ieder jaar met hemelvaart, vertrekt een 100tal kinderen en leiding van SSS’18 voor een geweldig jeugdvoetbalkamp. Tijdens het kamp overnachten de kinderen op een kamplocatie ergens in de omgeving Brabant/Limburg. Overdag worden er vele activiteiten georganiseerd, zoals voetbal WK, speurtochten, bosspellen, avondquiz, voetbalgolf en nog veel meer. Alles wordt gecoördineerd door het hoofdbestuur, en de groepsleiding houdt toezicht op alle groepen. Daarnaast verzorgt het keukenteam de maaltijden en zorgen zij dat de kinderen overdag niets tekort komen.

   

   

  Jeugdvoetbalkamp 2018
  Dit jaar reizen we op 10 mei af naar Elsendorp, naar de accommodatie ‘de Kastanjes’.  De aanmeldingsperiode is afgelopen, en het is weer volle bak dit jaar. Een 70+ aantal kinderen hebben zich aangemeld. Hieronder kun je zien waar we naar toe gaan, wie er van de leiding meegaat en waar je moet zijn voor verdere vragen, tips of opmerkingen.

  Accommodatie 2018
  De kastanjes
  Diepertseweg 22
  5424 TA Elsendorp
  http://www.dekastanjes.nl/

  Leiding
  Hoofdbestuur:
  Bernie Gommans - Oscar Huisman - Frank Vloet - Hans Teunissen - Patrick Borghs - Rob Weerts

  Keukenteam & hand- en spandiensten :
  Angelique Gommans - Albertine Koenders - Ilse Beckers -  Bas Verduin

  Groepsleiding:
  Ron Graat - Carla Beckers - Roy Kuenen - Cas Rutten - Koen Voesten - Loes van Bree - Daan van de Vondevoort  -Babette Hengst - Frank Hendriks - Sander Koelen - Werner Hendriks

   

  We hopen er met zijn allen dit jaar ook weer een heel erg avontuurlijk, spannend en sportief kamp van te maken. Voor meer informatie kunnen jullie altijd terecht bij het hoofdbestuur, of via onderstaande media.

  Contact informatie
  https://www.facebook.com/JeugdvoetbalkampOverloon/

  jeugdkamp@sss18.nl

   

  Foto's voetbalkamp 2018

   

  Het verslag van jeugdvoetbalkamp 2018

  Zoals gebruikelijk stond ook dit jaar het Hemelvaartsweekeinde in het teken van het jeugdvoetbalkamp voor de voetballende jeugd van JO10 t/m JO15 van SSS’18. Voor de 9e keer kijken we terug op een geweldig jeugdvoetbalkamp! 


  Met 77 kinderen en een enthousiaste groep leiding waren we dit jaar te gast in Elsendorp bij kampeerboerderij "de Kastanjes". Een zeer passende locatie met een mooi speel/voetbalveld. Nadat alle deelnemers een shirt hadden ontvangen, dat speciaal voor het 100-jarig jubileum van SSS’18 was bedrukt, kon het Jeugdvoetbalkamp 2018 van start gaan met een kennismakingsactiviteit en Levend ganzenbord.

  Een vol dag- en avondprogramma met diverse voetbal en andere spelactiviteiten heeft ervoor gezorgd dat we ons niet hoefde te vervelen. Het mini WK vormde de rode draad en zorgde voor de nodige spanning en competitie.
  Koen van Bree, Renell Luydens en Willem Kuenen hebben namens de selectiespelers van Heren 1 een heuse voetbalclinic gegeven. Het spel levend bingo zorgde weer voor een heleboel chaos en hilariteit.
  Op zaterdag hebben we in Gemert een crazy kippentrip gedaan, waarbij we afhankelijk waren van de gastvrijheid van Gemert om de opdrachten goed uit te kunnen voeren. Het kamp werd afgesloten met een het geweldig "Koen und Sander fest" waarna de deelnemers in Hawaï-sferen naar het afsluitende kampvuur gingen.
  Tijdens het kamp zorgde de keukenploeg ervoor dat het de jeugd en de leiders aan niets ontbrak. Elke dag werd er gezorgd voor gezonde (en natuurlijk ook minder gezonde) versnaperingen voldoende drinken en heerlijke maaltijden.
  Leiding en deelnemers aan het Jeugdvoetbalkamp SSS’18 kijken tevreden terug naar een geweldig geslaagd en sportief weekend, dat mede wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren en donateurs die ons een warm hart toedragen.

  We kijken nu al weer uit naar de jubileumeditie van het Jeugdvoetbalkamp 2019!!!!!