• Beide ploegen begonnen vol optimisme aan de wedstrijd. In het eerste kwartier leek het erop dat SSS’18 de betere ploeg was. Er zat meer overtuiging in en reeds in de 12e minuut was het Burak Tastan die op doel schoot maar keeper Joep Hoefnagels redde bekwaam. Maar in de 22e minuut was het Jeffry van Oss, die voor Berghem Sport net naast het doel schoot. Ook bereikte een mooie dieptepass Valentein Smits, maar vrij voor keeper Thomas Massop slaagde hij er niet in om te scoren, want de SSS’18 doelman redde uitstekend. Het duurde tot de 43e minuut voordat er gescoord werd. Een puike voorzet leek door Koen Verlinden op doel gekopt te worden, maar de achter hem opduikende Stan Venhuizen kopte schitterend in de verste hoek over de doelman in het doel: 0-1.
  SSS’18 kon met een gerust hart gaan pauzeren, maar direct na rust was het Berghem Sport dat de touwtjes naar zich toehaalde en SSS’18 wist even geen antwoord op die snelle start. De gelijkmaker hing in de lucht en die kwam dan ook. Weer was het Jeffry van Oss, die het tegendoelpunt kon maken: 1-1 Wat hing er nog meer in de lucht? Je zou verwachten dat aan SSS’18 misschien wel de doodsteek toegebracht zou worden, maar het pakte toch anders uit. Die keren dat SSS’18 gevaarlijk werd, was het ook slagvaardiger. In de 60e minuut was het na goed voorbereidend werk van Frits Lucassen en Koen Verlinden Patrick van Mil, die deze mooie aanval effectief afrondde en SSS’18 stond weer op voorsprong: 1-2. Patrick werd vervangen door Bart Deriet en 5 minuten later was het eindelijk Koen Verlinden, die weer zijn doelpunt kon meepikken. Hij kwam uiteindelijk oog in oog met keeper Joep Hoefnagels en verschalkte hem met een goed schot: 1-3. Berghem Sport kon zien hoe effectief je met de geboden kansen moet omgaan. Voor de statistieken maakte Burak Tastan plaats voor Roy Franssen en Cas Rutten voor John Poels. SSS’18 wist de wedstrijd zonder noemenswaardige problemen tot een goed einde te brengen.
  SSS’18 staat nu op de 2e plaats met het zelfde aantal punten als koploper Erp: 6 uit 2. Zondag 7 oktober ontmoeten beide ploegen elkaar in Overloon. Een mooie uitnodiging om te komen kijken.

  Thomas Massop,Ken Wijenberg,Cas Rutten (84e John Poels),Willem Kuenen,Frank Hendriks,Koen Voesten,Stan Venhuizen,Frits Lucassen,Patrick van Mil (66e Bart Deriet), Burak Tastan (73eRoy Franssen), Koen Verlinden.
  Gele kaart: Koen Voesten
  Toeschouwers: 250
  Scheidsrechter: Jos Peeters uit Kronenberg