• De huidige trainer van Vrouwen 1, Frank Brands, blijft actief bij SSS’18. Frank wordt het komend seizoen trainer/coach van Jongens O17-1. Daarnaast gaat hij de trainers van de pupillen coachen en ondersteunen op voetbaltechnische gebied tijdens trainingen.

   

  Frank is in het dagelijkse leven actief als re-integratie en jobcoach. Bij deze werkzaamheden coacht Frank mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Daarnaast heeft Frank zijn eigen zaalvoetbalschool TOF met het motto ‘Wordt een betere voetballer door zaalvoetbal’. Frank is ex-zaalvoetbalinternational (15 wedstijden in Oranje), met als hoogtepunt het EK in 2005. In de zaal heeft Frank als coach ervaring opgedaan met als hoogtepunt bij Hamburg Panthers in de Champions League (bij de laatste zestien teams van Europa in 2016).

   

  Het jeugdbestuur is zeer content met het feit dat Frank voor SSS’18 behouden blijft en is ervan overtuigd dat Frank met zijn kennis en ervaring een belangrijke bijdrage zal gaan leveren aan onze jeugdafdeling.

   

  Eerder konden we jullie al melden dat Kevin van den Berg (JO19-1), Daan van de Vondervoort (JO15-1) en Pim Voesten (JO13-1) voor het komend seizoen zijn vastgelegd als trainer/coach. Over de andere trainers, pupillen en meiden, wordt later gecommuniceerd.