• Beste SSS’ers,

  Het amateurvoetbal en onze vereniging worden weer hard geraakt door de nieuwe maatregelen om de opmars van het Coronavirus wederom terug te dringen. Uiteraard begrijpelijk want de gezondheid van eenieder is belangrijker.

  Gelukkig mogen onze jeugdelftallen blijven trainen en mogen er ook onderlinge wedstrijden gespeeld worden. Hier zijn we als vereniging heel blij mee want wij vinden belangrijk dat onze jeugdleden kunnen blijven sporten. Hopelijk kunnen we over vier weken weer wedstrijden gaan spelen zodat het wedstrijdelement en de winnaarsmentaliteit ook weer ten volle tot uitdrukking kunnen komen.

  Enkele zaken voor de duidelijkheid op een rij:

  -          Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen! Wordt je positief getest? Dan vragen wij eenieder om het (jeugd)bestuur daarover te informeren zodat wij, afhankelijk van de contactmomenten, nadere besluiten kunnen nemen en andere leden kunnen informeren.

  -          Kantine, kleedlokalen en douches zijn tot nader orde gesloten.

  -          Er worden geen wedstrijden gespeeld want alle competities zijn stilgelegd.

  -          Alle jeugdelftallen (O7 t/m O19) mogen ‘normaal’ blijven trainen en er mogen onderlinge wedstrijden gespeeld worden. Toeschouwers, waaronder ouders, zijn hierbij niet welkom. De JO7 t/m JO11 worden daarom door hun trainers/leiders bij de poort opgehaald en teruggebracht.

  -          De seniorenteams mogen sporten, maar alleen op 1,5 meter afstand en in teamverband tot maximaal 4 personen.

  In verband met de sluiting van de kantine, kleedlokalen en douches adviseren wij eenieder om goed en warm gekleed van huis naar het sportpark te komen. Tenslotte willen wij onze dank uitspreken naar alle vrijwilligers die, ondanks deze bijzondere tijden, toch klaar blijven staan voor onze vereniging!

  Voor nu blijf vooral gezond en bij klachten: blijf thuis en laat je testen!

  Sportieve groet,

  Bestuur SSS’18