• De weergoden hielpen niet om mee om het potje voetbal op de donderdagavond aantrekkelijk te maken. De regen viel met bakken uit de hemel en dat was zeker niet de juiste opmaat voor de beide teams om er eens voluit voor te gaan. SSS’18 dat al weken wordt geplaagd door een blessuregolf kent in de competitie een moeilijke fase en snakt naar de winterstop. Rhode daarentegen staat zonder puntenverlies bovenaan en denkt al terecht aan het kampioenschap.


    De wedstrijd zich afspelend op kunstgras kende een gelijkopgaand spelbeeld in de eerste helft. Beide teams lieten redelijk verzorgd voetbal zien maar het spel oogde bij de rood-witten uit Sint Oedenrode verzorgder. SSS’18 daarentegen toonde vechtlust, zonder dat het echter echt de tanden kon laten zien. De 0-1 ruststand werd in de 22e minuut op het bord gezet door Serge Voss, die Willem Kuenen aftroefde en met zijn lange teen de bal een tikje in het doel kon geven.


    In de tweede helft kon Overloon na een kwartier eindelijk wat weerwoord geven. De vaak geïsoleerd staande spits Bas Joosten joeg goed door op de doelman en wist deze de bal te ontfutselen, met het "balletje breed" op de ingevallen Hugo Hebben, wist deze wel raad en zowaar stond de 1-1 op het bord. De Rhodenaren raakte hiervan even uit hun spel en de geelzwarten leken wat meer grip op de wedstrijd te krijgen. Dit was echter maar van korte duur en met enkele wissels werd Rhode snel weer enkele malen dreigend. Het was met dank aan enkele zeer goed reddingen van doelman Thomas Massop dat SSS’18 nog lang in de wedstrijd bleef. In de 85e minuut moest deze het hoofd echter ook buigen op een listig geplaatste vrije trap van Daan van Dinten. De 1-3 viel vervolgens in de allerlaatste minuut en kwam op konto van Simon van de Wetering. SSS’18 kan zich weer volledig richten op de competitie en treft daar aanstaande zondag Erp als tegenstand.