• Het voetbalseizoen 2020-2021 gaat weer bijna beginnen, ook voor de jeugd.De trainingen zullen weer beginnen in de week van Maandag 24 augustus, tenzij er door de trainers met de groep andere afspraken gemaakt zijn.

  Voor de JO13 t/m JO19 zal de competitie/bekerwedstrijden beginnen op zaterdag 29 augustus. De eerste 3 wedstrijden zijn bekerwedstrijden. Aan het vervoersschema wordt gewerkt voor deze 3 wedstrijden. De competitie-indeling is momenteel nog niet bekend.

  De JO8 t/m JO11 zullen met de competitie beginnen op zaterdag 5 september. Bij deze groepen is de competitie ook anders als in voorgaande jaren. Voorheen was er een najaars-indeling en voorjaars-indeling. Dit wordt nu anders. In het najaar worden er 2 blokken van 5/6 wedstrijden gespeeld ipv 11/12 wedstrijden. Na de eerste 5/6 wedstrijden kan/zal er door de KNVB een nieuwe indeling gemaakt worden. Ze zullen dus in 4 blokken spelen in plaats van 2. Er zijn dus ook geen beker wedstrijden. De competitie indelingen van deze groepen zijn nog niet bekend.

  De teamindelingen zijn aangepast, zie Info, Jeugdalgemeen, Algemeen (zorg wel dat de pagina opnieuw geladen wordt door de internetbowser zodat de laatste data zichtbaar is).

  Tevens is het trainingsschema geplaatst. Voor vacante positie, graag contact opnemen met de jeugdcommissie.

  Wij wensen iedereen een sportief maar vooral gezond seizoen 20-21 toe. Uiteraard is het opvolgen van de richtlijnen zoals die opgesteld zijn door RIVM en door SSS'18 van cruciaal belang.

  Jeugdcommissie SSS'18