Ossenkapelweg 2
5423VG
HANDEL
tel. 0492-322280

Al in de 11e minuut scoorde een beter spelend Handel door Teun Graat :1-0 En in de 15e minuut redde Keeper Sjoerd Cornelissen uitstekend.

Maar in de 17e minuut was het Ties van Zon, die het tweede doelpunt scoorde. In de 24e en 41e minuut was het wederom Teun Graat, die de 3-0 en 4-0 benutte. Maar ook SSS’18 scoorde in de 44e minuut de 4-1 door Jeffrey Arts. Handel was ook in de tweede helft de betere ploeg maar nadat de scheidsrechter vlak nar rust Handel een terechte strafschop gaf, kreeg SSS’18 wat meer vat op het spel. Het geloofde weer in zichzelf maar het was alleen Koen van Bree, die de 5-2 wist te scoren. Maar meer doelpunten werden er niet meer gescoord. Zondag speelt SSS’18 haar eerste thuis wedstrijd. Hopelijk heeft SSS’18 dan al weer veel geleerd.