Raaijweg 11
5825AL
OVERLOON
tel. 0478-641483

Afgelopen zondag speelde SSS’18 haar eerste thuiswedstrijd tegen Avanti’31 uit Schijndel. Iedereen hoopte op de eerste punten, die SSS’18 binnen zou halen en het publiek zou dan met een goed gevoel naar huis kunnen gaan. Maar na 4 minuten stond het al 0-1. Keeper Sjoerd Cornelissen zag een ingeschoten bal via de paal op hem afkomen. Hij liet de bal toch even los en pakte de bal weer vast zonder dat de bal over de doellijn was gegaan. De scheids dacht daar blijkbaar anders over en gaf Avanti ’31 de voorkeur boven zijn eigen twijfel 0-1. Avanti ’31 voelde zich al op rozen te zitten en reeds in de 17e minuut werd een aanval over links laag ingeschoten en het was Roel Kappen, die daardoor de 0-2 kon aantekenen. Toch speelde SSS’18 niet slecht en in de 19 en 20e minuut kreeg SSS’18 twee corners, die beiden in een doelpunt hadden kunnen worden omgezet, maar deze beide kansen gingen verloren. De rust brak aan met een 0-2 stand.

In de 61 minuut was het Jim Tuunter die zijn doelpunt wist te scoren en 2 minuten later wist Jip Schippers zijn bijdrage te leveren: 0-4. Terwijl de wedstrijd al beslist was bleef SSS’18 zoeken naar haar doelpunt, maar de spelers wilden wel, maar niemand kwam tot scoren, terwijl de kansen zich bleven voordoen. Dat Roel Kappen toch zijn tweede doelpunt wist te scoren was alleen naar goed voor de statistieken 0-5. SSS’18 staat onderaan na 3 wedstrijden gespeeld te hebben. Het wordt tijd dat er punten gehaald worden!