Ron Spruit hoofdtrainer herenselectie SSS’18 2023-2024!! - Voetbalvereniging SSS '18

Ron Spruit hoofdtrainer herenselectie SSS’18 2023-2024!!

Ron Spruit hoofdtrainer herenselectie SSS’18 2023-2024!!

7 januari 2023 14:15


Met ingang van het seizoen 2023-2024 is Ron Spruit (43) de nieuwe hoofdtrainer van de herenselectie van SSS’18. Ron volgt de huidige hoofdtrainer Michel Kuijpers op die SSS’18 na drie seizoenen verlaat en vanaf volgend seizoen aan de slag gaat bij EGS’20 uit Escharen.

Ron komt over van voetbalvereniging Hegelsom waar hij drie seizoenen als hoofdtrainer voor de groep heeft gestaan. Daarvoor was Ron vier seizoenen trainer bij SV Oostrum. In het dagelijks leven is Ron Docent Lichamelijke oefening en Topsport Coördinator bij College Den Hulster te Venlo. Ron is samen met zijn vriendin en hun drie kinderen woonachtig in Venray.

Ron: “Ik ben trots en heb veel zin om vanaf komend seizoen als trainer bij SSS’18 aan de slag te gaan. Een fantastische kans en uitdaging bij deze mooie vereniging. Voor mij is het dorp Overloon niet onbekend vanwege familie en vrienden die daar woonachtig zijn. Dank voor dit vertrouwen. Waar een deur open gaat, gaat er ook één dicht. Fijn dat ik nog een half jaar heb om met mijn huidige groep bij Hegelsom waardig af te sluiten voordat ik bij SSS’18 aan de slag ga”. 

Bestuurslid technische voetbalzaken Wout Janssen: “Wij zijn zeer verheugd dat Ron zich heeft verbonden aan SSS'18. Wij zijn ervan overtuigd dat Ron de juiste trainer is voor deze groep en uitstekend past bij onze club. Daardoor zien wij de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet”.

Wij feliciteren Ron met deze nieuwe uitdaging en wensen hem veel succes en plezier toe bij SSS’18.

IMG_1348.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!